Sonja van Steekelenburg

Vernieuwing en het realiseren van een goede samenwerking zijn mijn drijfveren. Ik vertaal ontwikkelingen in de omgeving en/of organisatie naar mensen, resultaten en werkwijzen. Voor mij is het de uitdaging om verschillende belangen en de drijfveren van mensen met elkaar te verbinden. Hiermee creëer ik beweging, implementeer ik een verandering en draag bij aan het behalen van de gewenste resultaten. Ik zet met plezier mijn creatieve denkkracht in op zoek naar nieuwe oplossingen voor complexe problemen en weet bij mensen het enthousiasme los te maken om mee te doen aan de zoektocht.

Met een achtergrond als vervoerseconoom heb ik ruim 20 jaar ervaring met veranderingen, projecten en beheer en onderhoud in de wereld van verkeer, infrastructuur en informatievoorziening. Ik heb veel werkzaamheden verricht voor Rijkswaterstaat en de gemeente Rotterdam. Sinds een jaar heb ik ten volle gekozen voor het ondernemerschap. Tot mijn opdrachtgevers behoren provincies, gemeenten, samenwerkingsverbanden binnen de overheid, CBR en Rijkswaterstaat.

Wat anderen over mij zeggen:

  • Sonja heeft lef. Ze durft de issues aan te scherpen en op tafel te leggen.
  • Er zijn slechts een paar mensen, die ik bovenaan mijn telefoonlijst heb staan als ik een spannend plan heb. Sonja is daar één van.
  • Sonja is kundig, rap van tong, een goede debater maar altijd binnen de menselijke maat.
  • Als het eropaan komt, dan kun je van Sonja op aan.
  • Als Sonja een bijeenkomst organiseert, weet ik dat we aan het einde een waardevol resultaat hebben én met elkaar plezier hebben beleefd.
  • Werken met Sonja is: lachen, relativeren, dan weer serieus en kundig en dan weer lachen.