Teambijeenkomsten met resultaat

Bij het faciliteren van teambijeenkomst creëer ik een open en constructieve sfeer. Bij het opstellen van het programma zorg ik voor evenwicht tussen inhoud en teambeelding. De vragen van mijn opdrachtgevers zijn divers. Bijvoorbeeld: “mijn team is sterk gegroeid, kun je mij helpen de basis voor een goed presterend team neer te zetten.” Of: “ik wil een directie overstijgende aanpak voor duurzaamheid”.


Tevens ben ik inzetbaar als dagvoorzitter bij grotere bijeenkomsten. Ik weet sfeer en energie te creëren en zorg dat zowel sprekers als publiek aan bod komen.

Resultaten

  • Sterke teamvorming en een zichtbaar teamresultaat
  • Concreet beeld van de aanpak voor het team
  • Een inspirerende bijeenkomst die de motor is voor het vervolg

Ervaringen

Versnelling in het project

Een project in een veranderende omgeving. Kun je helpen om focus aan te brengen in het project? En hoe kunnen we als relatief nieuw team snel aan de slag om het doel te bereiken? Dat waren de vragen van projectmanager Domien de Schwartz van Rijkswaterstaat.

Domien de Schwartz (projectmanager): “Sonja heeft ons als team echt een stap verder gebracht. 

Kwaliteitscyclus starten

Een grote overheidsorganisatie wilde aan de slag met de kwaliteitscyclus. De contouren en de gesprekken waren er al, maar hoe nu echt te gaan starten? Met een slimme mix van hard werken op de inhoud en verdieping op de drijfveren ging een groep mensen aan de slag. De groep die nog niet eerder had samengewerkt, zetten in twee middagen de basis voor de kwaliteitscyclus in elkaar en een aanpak om direct te kunnen starten. 

Facilitator of dagvoorzitter nodig?

Bel (06) 5772 8742 of mail