Disclaimer

De informatie op deze website heb ik zorgvuldig samengesteld. Het staat je vrij om de informatie van deze website te gebruiken, maar wel op eigen risico. De foto’s op deze website vallen onder het auteursrecht. Ik zal de informatie zo goed mogelijk beheren en onderhouden. Desalniettemin kan de informatie onjuist, onvolledig of achterhaald zijn.

Mocht je dit zien, wil je mij daar dan attent op maken?

De Energieke Schakel aanvaard geen aansprakelijkheid voor de op deze website getoonde informatie. Ook ben ik niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/of websites waarnaar wordt verwezen.

De Energieke Schakel biedt geen garantie over de veiligheid van onze website en kan zodoende niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade die direct of indirect wordt geleden door het gebruik van onze website.

Heb jij een opmerking over deze website of zie jij onjuiste informatie of content die inbreuk maakt op rechten van derden?

Stuur dan een bericht via onderstaand contactformulier. Ik zal binnen 3 werkdagen reageren.

Uw gegevens worden alleen gebruikt om indien nodig contact op te nemen naar aanleiding van de melding. Na afhandeling van de melding wis ik de gegevens.